annoncer på facebook ondigital

VIDEO: Vil du finde de bedste medarbejdere til din virksomhed?

Hos OnDigital varetager vi mange forskellige opgaver indenfor digital markedsføring. Vi elsker at eksperimentere med annoncer på de sociale medier og herved finde ud af, hvad der fungerer.

De sociale medier tilbyder et hav af muligheder, og du kan bruge medierne til lige netop de formål, du ønsker.

Jobannoncer på Facebook er vejen frem

I december 2017 hjalp vi hos OnDigital eksempelvis El-Huset Jyderup med at finde deres nye medarbejder. Du kan læse mere om denne case her.

OnDigital er ikke et rekrutteringsfirma men på grund af vores mange kompetencer indenfor de sociale medier, kan vi også hjælpe med løsninger indenfor dette felt. Vi kan ved hjælp af Facebooks annonceværktøj Facebook Business Manager opsætte jobannoncer rettet mod de målgrupper, der kunne være interessante at have fokus på.

Igennem disse annoncer kan vi hjælpe dig med at formidle dine budskaber og fortælle modtagerne, hvorfor din arbejdsplads er den bedste, og hvorfor de skal arbejde hos dig. En god måde at opbygge annoncer på er igennem videomateriale. Hos OnDigital er vi specialiseret i videoproduktion, og vi kan derfor i samarbejde med dig skabe top professionelle videoer til formålet.

Annoncer på de sociale medier giver gode resultater

Vi har erfaret, at denne form for jobannonce på Facebook giver gode resultater. Sandsynligheden for, at modtagerne tagger relevante kandidater på opslaget, samt deler indholdet videre ud på Facebook, er nemlig store.

Skal du have en ny medarbejder?

Så skal du have en ny medarbejder, og har du brug for hjælp? Så tag endelig fat i os! Vi ser frem til at høre fra jer.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *