En ny hjemmeside kan signalere professionalitet, hvis den vel at mærke er opbygget professionelt og med fejlfrie gode tekster. Det kan vi hjælpe jer med. 5 gode grunde til ny hjemmeside

Ny hjemmeside: 5 gunde til at at få nyt website i 2021

Ny hjemmeside: Med en god og sikker hjemmeside kan potentielle kunder finde din virksomhed. En god hjemmeside signalerer professionalitet, hvis den er opbygget professionelt og med fejlfrie gode tekster. Kom godt fra start efter Corona-nedlukningen med et ny velfungerende website. Her er 5 grunde til en ny hjemmeside.

Vi har samlet 5 grunde til, at jeres virksomhed bør få en ny hjemmeside:

• Ranger højt på Google og bliv fundet af potentielle kunder
• Bliv opfattet troværdig og professionel
• Undgå at kunder vælger jer fra, fordi jeres hjemmeside ikke rankes som ”sikkert” af Google
• Sælg firmaets produkter online på jeres nye hjemmeside
• Spar penge på din annoncering

Ranger højt på Google og bliv fundet af potentielle kunder

Med en god hjemmeside kan firmaet blive fundet. Ifølge alle opgørelser bl.a. hos Statcounter, er og bliver Google det mest anvendte søgeværktøj for danskerne. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed er synlig på Google med en hjemmeside.

Mere end halvdelen af trafik på hjemmesider kommer fra Google.
Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er søgeoptimeret og korrekt opbygget.

En god hjemmeside er opbygget teknisk korrekt, og indeholder samtidig velskrevne gode tekster, som Google kan finde.

Det er også vigtigt at kunne blive fundet på smartphonen. Ifølge Danmarks Statistik har 85% af den danske befolkning en smartphone, og den bruges flittigt til Google-søgning. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside fremstår overskuelig og letlæselig – også fra den lille skærm på telefonen.  Det ville være ærgerligt at blive sorteret fra, fordi hjemmesiden ikke er læselig på smartphonens skærm.

Troværdighed og professionalisme

På firmaets hjemmeside har I mulighed for at vise, hvem I er og hvilke kompetencer, I har.

Jeres formidling og tekster skal være gennemarbejdede, ellers kan nuværende og kommende kunder miste tilliden til jer. Førstehåndsindtrykket er utroligt vigtigt, og i mange tilfælde får kunderne førstehåndsindtrykket af firmaet på hjemmesiden. Derfor skal den være velskrevet og fungere godt, og det skal være let at få overblik over, hvad jeres virksomhed tilbyder.

Derudover er det også en god ide, at vise jeres dygtige medarbejdere frem. Fortæl om deres uddannelse og kompetencer og suppler gerne med erhvervsportrætter.

Jeres ny hjemmeside skal være sikker – ellers mister du potentielle kunder

Du har sikkert prøvet at søge efter noget på Google, og når du vil klikke ind på et link, fortæller Google dig, at hjemmesiden ikke er sikker. Derefter bliver du spurgt, om du VIRKELIG vil gå videre til den hjemmeside?

Dette sker, når hjemmesiden ikke har et SSL-certifikat, og det siger sig selv, at mange potentielle kunder undlader at klikke videre. Faktisk viser en undersøgelse fra Digitaliseringsstyrelsen, at 70 pct. af danskerne netop tjekker, om hjemmesider er sikre, før de klikker videre til dem.

70% vælger din hjemmeside fra, hvis du ikke har et SSL-certifikat.

SSL er kort sagt en standard sikkerhedsteknologi, som sikrer, at den data, som går fra kundens browser til din hjemmeside forbliver privat. Mere behøver du ikke at sætte dig ind i det, vi sørger for, at det virker på din hjemmeside.  

Spar på annoncering – og spar tid med ny hjemmeside

Med en god hjemmeside bliver du fundet, når kunderne søger efter det, dit firma tilbyder. Derudover giver den gode hjemmeside også mulighed for at booste firmaets synlighed ved at bruge online annoncering.

I forhold til at annoncere i trykte medier, får du meget for pengene i online annoncering. Men det giver ikke meget mening at annoncere online, hvis firmaet ikke har en hjemmeside, som annoncerne kan føre læserne videre til.

Online-annoncering virker bedst, når du har en god hjemmeside,
som kunderne kan blive henvist til.

Med den gode hjemmeside sparer du også tid, hvis dine kunder kan finde en masse relevant information. Det kan være alt fra hvilke services, at I tilbyder, materiale om jeres produkter, til åbningstider og evt. priser.

I sparer naturligvis tid, hvis kunderne kan finde disse oplysninger på hjemmesiden, men det virker også som god kundeservice. Derfor kan det være med til at brande virksomheden som grundig og professionel.

Er du interesseret i at høre mere om de gode grunde til at få et nyt website, så er du kommet til det rette sted. 

Skal I have nyt website?
Vi har ekspertisen.
Ring eller skriv, og lad os få en snak.


Kilder:
Ny undersøgelse: Danskerne er blevet mere bevidste om digital sikkerhed (digst.dk)

Publikation: It-anvendelse i befolkningen 2020 – Danmarks Statistik (dst.dk)

Nye tal: Hvad køber de danske forbrugere online? – DI Handel (danskindustri.dk)