El-Huset Jyderup

OnDigital har produceret og leveret:
  • Video-opslag af Mikkel Wiinskov Jensen
  • Indhold og opsætning af landing page
  • Opsætning af Facebook Business Manager
  • Jobannonce på Facebook

   

  Links til løsninger:

 

I december 2017 søgte El-Huset Jyderup en ny elektriker til deres team, og grundet den store efterspørgsel på elektrikere var det svært at finde den helt rette til jobbet. Dette gjorde, at de havde brug for en helt ny og effektiv tilgang i deres søgen efter en ny medarbejder.

OnDigital har haft æren af, at arbejde sammen med El-Huset Jyderup i forbindelse med denne jobsøgning. Først og fremmeste har vi hos OnDigital hjulpet El-Huset Jyderup med, at klarlægge fremgangsmåden for søgningen, samt hvad vi i fællesskab skulle producere for at fange den rette målgruppe.

Fremgangsmåde:

Det første skridt tættere på at finde El-Huset Jyderups nye medarbejder var ved hjælp af en videoproduktion. Videoen fungerede som et jobopslag, hvori Mikkel Wiinskov Jensen, ejer af El-Huset Jyderup, beskrev jobstillingen. Denne video blev efterfølgende redigeret og tekstet, således budskabet blev fremhævet, samt var forståeligt for alle, der så videoen.

Derefter blev denne video integreret i en landing page, som skulle omfavne alle de informationer, en eventuel jobansøger havde brug for. Dette var informationer om El-Huset Jyderup som virksomhed, hvad de kunne tilbyde, samt hvilke krav de havde til deres nye medarbejder.

Afslutningsvis blev en annonce oprettet på Facebook, som inkluderede både video og landing page. På denne måde skabte vi en ”jobannonce” direkte på Facebook målrettet, de personer som kunne have en relevans.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med El-Huset Jyderup om denne opgave. Og vi er stolte af, at El-Husets siden da har fået ansat en ny dygtig medarbejder.

Anbefaling fra El-Huset Jyderup

“Vi har brugt OnDigital til at hjælpe os med at finde vores nyeste medarbejder. Der er i disse tider stor efterspørgsel på elektrikere, og det har derfor været svært at finde en ny medarbejder inde for vores eget netværk. OnDigital har åbnet døren og hjulpet med at lave en fokuseret jobannonce på Facebook. For et beskedent beløb er vores annonce blevet set mange gange i det målområde vi ønskede, og det har medført at vi i dag, har fået en ny kollega.” – Mikkel Wiinskov Jensen, ejer af El-Huset Jyderup

Eksempel på videoproduktionDel vores arbejde