Botex Aagesen Gardiner

OnDigital har produceret og leveret:

I februar 2018 påbegyndte vi vores samarbejde med Botex Aagesen Gardiner i Holbæk, og målsætningen for samarbejdet var klart: Øge opmærksomheden omkring deres flotte forretning samt øge kendskabet til gardinbussen.

Efter flere besøg i Botex Aagesen Gardiners forretning i Holbæk blev planen for forløbet lagt, og det var tydeligt, at videomateriale skulle være vores primære fokus med henblik på at oplyse målgrupperne om diverse produkter.

Fremgangsmåde:

Det første vi gav os i kast med, var Botex Aagesen Gardiners website. Det simple website belyser informationer omkring firmaet, kontaktinformationer samt enkelte cases. Sideløbende med udviklingen af dette site producerede vi videoer med Brian Aagesen, ejer af Botex Aagesen Gardiner, i hovedrollen. Alle videoerne tager udgangspunkt i forskellige produkter, der alle fås i butikken.

Alle videoerne er efterfølgende blevet redigeret og tekstet, således de er forståelige for alle, der ser dem online.

Efterfølgende udarbejdede vi landing pages til næsten alle videoerne. Disse landing pages har til formål at uddybe videoernes budskaber yderligere, så potentielle kunder får endnu mere information om de pågældende produkter. Herudover opsamler vi data igennem en pixel på siderne, som vi herefter kan anvende i firmaets markedsføring.

Afslutningsvis har vi udarbejdet annoncer via Facebook Business Manager, hvor alle videoer og landing pages bliver inkluderet. Alle annoncerne er målrettet de aftale målgrupper, således de rette folk bliver gjort opmærksomme på Botex Aagesen Gardiners mange produkter og løsninger.

Vi har stadig et samarbejde med Botex Aagesen Gardiner, hvor vi er med til at styre deres digitale markedsføring. Vi er stolte af at være med til at øge kendskabet til denne gode forretning i Holbæk.

Eksempler på videoproduktion
Del vores arbejde