OnPrint - Mere end bare print

OnDigital har produceret og leveret:
    • Reklamevideo

     

    Links til løsninger:

 

OnDigital har i januar 2018 produceret en reklamevideo for OnPrint A/S, som vi er en del af. Planerne for videoen var klare, og ønsket om at skabe en video med højt niveau og medrivende musik blev vægtet højt. Reklamevideoen tegner et godt billede af OnPrints mange maskiner og hurtige tempo.

Fremgangsmåde:

Videoen blev produceret ved hjælp af vores topprofessionelle udstyr, hvilket skaber en gennemført og flot video i høj kvalitet. OnPrint reklamevideo fremviser nogle af virksomhedens mange maskiner, som er med til at skabe fantastiske resultater.

Ydermere bliver der i reklamevideoen også lagt vægt på, at 98% af OnPrints produkter bliver produceret i Holbæk, samt at virksomheden elsker dansk håndværk. Dette er to væsentlige erklæringer, som OnPrint står meget ved.

Afslutningsvis vises et klip, hvor en kvalitetskontrol underskrives. Dette understreger blot OnPrints høje kvalitet, og at de ikke går på kompromis med kvaliteten af deres produkter.

Hos OnDigital elsker vi videoproduktion, og derfor var denne case også spændende at arbejde med. Det var ikke kun processen med at optage materialet, der var interessant, men også efterarbejdet med redigering og klipning var spændende. Det var vigtigt at skabe en videoreklame, som kan fastholde modtagernes interesse samt vække deres nysgerrighed.

I og med OnDigital er en del af OnPrint producerer vi løbende indhold hertil. Denne reklamevideo var dog en case, som var noget helt for sig.

Eksempel på videoproduktionDel vores arbejde