KIRK Grafisk

OnDigital har produceret og leveret:
    • Videoproduktion af Birgitte Kirk
    • Opsætning af Facebook Business Manager
    • Annoncering på Facebook

     

    Links til løsninger:

 

I december 2017 startede vores samarbejde med Birgitte Kirk fra KIRK Grafisk. Da KIRK Grafisk på daværende tidspunkt var en forholdsvis nystartet virksomhed, ønskede Birgitte Kirk at øge kendskabet til hendes firma via digital markedsføring.

Til en start klarlagde vi i samarbejde med Birgitte Kirk virksomhedens ønsker og idéer for den digitale markedsføring. Samtidig med dette fik vi sporet os ind på, hvilke målgrupper markedsføringen skulle rettes mod, samt hvilke medier, der skulle tages i brug.

Fremgangsmåde:

For at øge kendskabet til KIRK Grafisk besluttede vi os hurtigt for at anvende videomediet som hovedelementet. Videoen af Birgitte Kirk skulle tage udgangspunkt i at fortælle budskabet om, at hun rådgiver, og leverer løsninger indenfor et meget bredt felt i den grafiske branche ed-hrvatski.com.

Videomaterialet blev optaget i vores professionelle studie i Holbæk, så videoen kunne skinne ekstra igennem på de sociale medier. Videoen blev efterfølgende redigeret og tekstet, så alle kunne få gavn af videoen både med og uden lyd.

Herefter blev videoen brugt på Facebook for at fange modtagernes opmærksomhed. På denne måde blev målgruppen gjort opmærksomme på virksomhedens eksistens.

Det er altid en stor fornøjelse at samarbejde med Birgitte Kirk fra KIRK Grafisk.

Eksempel på videoproduktionDel vores arbejde