Rockbæk

OnDigital har produceret og leveret:
    • Opsætning af Facebook Business Manager
    • Opsætning af Facebook annoncer
    • Videoproduktion

     

Rockbæk er en frivillig forening med fokus på musikkoncertafholdelser og kulturelle arrangementer i Holbæk Kommune. Siden januar 2018 har OnDigital samarbejdet med Rockbæk omkring digital markedsføring af foreningen samt foreningens arrangementer.

Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med foreningen, da de har et væld af kreative idéer https://espanolfarm.com/comprar-kaletra/. Hos OnDigital elsker vi videomediet, og derfor fandt vi det også oplagt at anvende i Rockbæks digitale markedsføring.

Fremgangsmåde:

For at skabe opmærksomhed omkring Rockbæk og deres arrangementer har vi valgt at anvende videomediet på Facebook. Det var en beslutning, som hurtigt blev truffet i og med video er et effektivt medie på eksempelvis Facebook. Herudover var video også et oplagt medie at benytte os af, da vi skulle markedsføre musikoplevelser.

Efter at have modtaget diverse videoklip og materialer fra foreningen begyndte OnDigital at sammensætte fængende videoer. Videoerne er efterfølgende blevet anvendt i annoncer på Facebook, som er målrettet mod de aftalte målgrupper.

Det er altid inspirerende at samarbejde med dem, og vi er glade for at kunne være med til at promovere Rockbæks musikalske og kulturelle tiltag.

Eksempel på videoproduktion

Del vores arbejde