Facebook ondigital markedsføring

VIDEO: Hvad er Facebook?

Hvad er Facebook reelt? Vi mener, at Facebook er langt mere end blot verdens mest populære sociale medie.

Facebook blev grundlagt i 2004, og er siden da blevet verdens mest populære sociale medie. Brugerne på det sociale medie ser primært mediet som værende et socialt medie, hvor de kan kommunikere med venner og familie samt blive genforenet med gamle bekendte og lignende. Herudover anvender mange brugere også Facebook som en nyhedsplatform, hvor de aktivt kan deltage i debatter, grupper og så videre.

Sociale medier ved næsten alt om os

Rigtig mange brugere er dog ikke klar over Facebooks enorme datamagt. Hver dag indsamler Facebook utallige af oplysninger om alle sine brugere, som efterfølgende bliver lageret i deres system. Det er altså ikke kun de grundlæggende data såsom navn, e-mail og køn mediet gemmer. Men det er også oplysninger om, hvad vi viser interesse for herpå.

Facebook har eksempelvis et system, der indhenter data om det indhold, vi bruger mest tid på. Det vil sige, at når du stopper op for at læse et opslag på dit news feed, begynder et ur at tælle https://infofurmanner.de/. Dette ur tager tid på, hvor lang tid du bruger på det pågældende indhold, og på denne måde kan mediet måle dine interesseområder. Udover denne funktion kan mediet ligeledes spore, hvilke annoncer du klikker ind på, og om du foretager et køb på baggrund af disse.

Så hvorfor mener vi hos OnDigital, at Facebook er langt mere en blot et socialt medie, en kommunikationsplatform og en nyhedskilde?

Alle disse informationer Facebook dagligt indhenter og gemmer om alle sine brugere, kan bruges i markedsføringsmæssige sammenhænge. Vi mener derfor, at mediet er et monster af en markedsføringskanon.

På baggrund af alle de gemte oplysninger kan det sociale medie definere alle brugerne ud fra interesser, civilstatus, bopæl og så videre. Og ud fra disse informationer kan virksomheder således ramme bestemte brugere med deres annonceringer.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre mere? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så er vi parate til at besvare dine spørgsmål.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *