OnDigital holbæk

VIDEO: Vil du arbejde sammen med OnDigital?

For blot nogle år tilbage handlede markedsføring om, at man som virksomhed skulle ramme sin målgruppe på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Indenfor de sidste par år har denne mentalitet rykket sig. Det skyldes, at vi ved, at chancerne for, at vores kunder befinder sig på de sociale medier, er store.

Vi har øje for denne udvikling, og vi forstår vigtigheden i at være til stede der, hvor ens målgruppe er. Hvis du ikke allerede beskæftiger dig med digital markedsføring, anbefaler vi dig at komme i gang med dette.

Få opmærksomhed på de sociale medier med hjælp fra OnDigital

Hos OnDigital er vi klar til at hjælpe dig med din digitale markedsføring. Vi har et stort overblik over alle de sociale medier, og vi hjælper dig med at producere indholdet dertil.

Først og fremmest udarbejder vi en behovsanalyse, hvor vi i samarbejde med dig blandt andet gennemgår din virksomhed. Vi ser på, hvilke ønsker du har til markedsføringen, hvem du gerne vil i kontakt med, samt hvordan du kan få bedre fat i dine eksisterende kunder https://espanolfarm.com/comprar-kaletra/. Ydermere skal vi aftale, hvad du selv vil stå for, og hvad du har behov for, at vi skal udarbejde.

Vi sætter os ind i din virksomhed

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder. Derfor sætter vi os dybt ind i, hvordan din forretning fungerer. På denne måde kan vi igennem forløbet holde nogle klare fokuspunkter og herved få mest muligt ud af dine annonceringer.

Ingen binding

Som kunde hos os har du en realistisk testperiode på enten 3, 6, 9 eller 12 måneder. Denne periode bliver defineret ud fra den digitale markedsføring, du eventuelt på forhånd har drevet, samt den målsætning vi i fællesskab har sat. Vi tilbyder, at du kan få splittet dine omkostninger ud på 3 eller 6 måneder, så opstarten ikke skal være en belastning for dig. Vi har derudover ingen binding, så du kan til en hver tid opsige samarbejdet, hvis du har ønske om dette.

Vil du gerne vide mere?

Hos OnDigital ved vi, hvad der skal til for at få dig og din virksomhed frem i forreste række på de sociale medier. Vil du gerne høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@ondigital.dk eller på 70 275 600. Vi glæder os til at høre fra dig.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *