VIDEO: Power Editor hedder nu Ads Manager

I februar 2018 skiftede Facebooks Power Editor navn til Ads Manager eller på dansk Annonceadministrator. Denne ændring kommer i kølvandet på en lang række ændringer Facebook har offentliggjort i det nye år. Facebook ønsker at være mere relevant for deres brugere, hvilket også betyder, at virksomhedssiderne på mediet skal gøre en større indsats for at blive set. Alt dette kan i læse mere om her.

I og med virksomhedssiderne bliver nedprioriteret, opfordrer Facebook i større grad virksomhederne til at udarbejde betalte annoncer. Ved at oprette betalte annoncer sikrer virksomhedssiderne sig en plads på sin målgruppes news feed og lignende, og virksomhederne går derfor ikke i glemmebogen.

Facebook har altid indbudt virksomheder til at benytte mediet og hermed også sprede deres budskaber herpå. Derfor har virksomhederne haft muligheden for at dele sit indhold organisk men også via Facebooks annonceringsværktøj Power Editor, som nu er kaldet Annonceadministrator.

Facebook opfordrer virksomhedssider til at anvende Ads Manager eller annonceadministrator

Efter Facebooks algoritme-ændring i starten af 2018, har Facebook aktivt sat ind på at gøre brugen af annonceværktøjet nemmere at anvende velvidende om, at flere virksomhedssider vil begynde at benytte sig af denne på grund af den dalende organiske rækkevidde.

Annonceadministratoren er stadig et avanceret annonceværktøj, men den har fået en del funktioner, som gør værktøjet både mere overskueligt samt lettere at anvende. Du kan læse meget mere om Power Editorens navneskift her ed-hrvatski.com.

Hvad er nyt?

En af de ting som vi har bemærket, der er anderledes ved annonceværktøjet, er offentliggørelsen af annoncerne. Før ændringen samlede Power Editoren annoncerne sammen for, at du afslutningsvis kunne offentliggøre dem alle samtidig. Det gjaldt både nyoprettede annoncer men også annoncer, hvor du blot havde ændret nogle mindre detaljer. Facebook opfordrer nu til, at du efter hver rettelse skal offentliggøre annoncen. På grund af dette har vi oplevet en længere ventetid. Det er dog muligt at gøre ligesom før ændringen, hvis du har lyst til det.

Til gengæld er selve annonceværktøjet blevet langt mere forståeligt, hvilket gør brugen af værktøjet lettere at anvende.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere om digital markedsføring? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *