Skal din virksomhed bruge en reklamefilm til de sociale medier?

Fang brugernes opmærksomhed på de sociale medier ved brug af reklamefilm!

Du har sikkert tænkt over, hvordan du bedst muligt kan fange brugernes opmærksomhed på de sociale mediers, når de scroller ned igennem deres News Feed. Det kan være svært at skille sig ud fra de mange opslag, der hver dag bliver lagt op. En god måde at få brugernes opmærksomhed på er ved brug af reklamefilm. Videoer er blevet brugt i mange år, hvilket også vidner om, hvor godt det virker. Man siger jo, at et billede siger mere end tusind ord – så forestil jer, hvad en video kan udtrykke og fortælle.

Videoer er et godt virkemiddel til sociale medier, da du kan vække folks nysgerrighed samt gøre opmærksom på din virksomhed. Ved brug af video skiller du dig ud fra mængden, og skaber interessant indhold til brugerne. Derved er sandsynligheden for, at brugerne ser videoen større end ved tekstopslag.

Videoer på de sociale medier kan anvendes til mange forskellige formål eksempelvis til fremvisning af produkter, markedsføring af din virksomhed, som jobopslag og meget mere. Du kan bruge videoerne til lige det formål, du ønsker.

 

OnDigital kan hjælpe dig!

Hvis du ønsker at bruge en reklamefilm på dine sociale medier, kan OnDigital hjælpe dig. Vi sørger for, at du får en professionel video, som skaber en forbindelse mellem din virksomhed og brugerne på de sociale medier. Vi kan producere video lige fra bunden, hvor vi optager, klipper og sammensætter din film. Udover det kan vi også klippe og sammensætte din reklamefilm ud af allerede eksisterende videoklip, som du enten selv har produceret eller købt.

Vi kan filme din film i vores flotte studie i Holbæk, eller vi kan optage udenfor studiet, hvis du ønsker, at optage på en speciel lokalitet.

Eksempler på to typer af reklamefilm, som begge er brugt på de sociale medier.

Reklamefilm for OnPrint. Optaget, klippet og sammensat af OnDigital.
 

Reklamefilm for OnDigital. Klippet og sammensat af OnDigital.
 

Hvad er det præcist, som vi kan hjælpe dig med:
  • En reklamefilm produceret i høj kvalitet
  • En film med et professionelt resultat
  • Videoproduktion fra bunden: Vi filmer, klipper og sammensætter din reklamefilm
  • Vi kan klippe og sammensætte din film af allerede eksisterende klip
  • Et studie til rådighed i Holbæk
  • Vi optager også på din valgte lokalitet

Vi ønsker, at skabe den bedste reklamefilm i samarbejde med dig! Så tøv ikke med, at kontakte os.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *