digital markedsføring ondigital holbæk

Har du heller ikke fået 100% styr på din digitale markedsføring?

De sociale medier er et oplagt sted til digital markedsføring. Vi må indse, at de sociale medier kun vokser sig større og større, og derved er kommet for at blive. De sociale medier er den største samfundsmæssige transformation siden TV’et kom, og siden den første TV reklame i Danmark blev vist i slutningen af 80erne.

Der er ofte en masse bekymringer forbundet med digital markedsføring, og det kan vi godt forstå. Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke sociale medier, der er tilgængelige samt afgøre, hvilke af disse virksomheden skal placere sig på. Men det er ikke blot, hvilke sociale medier markedsføringen skal foregå via, det er også spørgsmålet om, hvordan det skal gøres.

Der sidder helt sikkert mange af jer derude, som er nervøse over om jeres kunder, overhovedet befinder sig på de sociale medier. Men tag det helt roligt! På nuværende tidspunkt er der ca. 3,6 millioner danskere på Facebook.

Markedsføring der skaber værdi for dig og dine kunder!

Når alle bekymringerne er skubbet til side, og det faktiske indhold til den digitale markedsføring skal laves, er det vigtigt at tænke på, at ”Content is King” (”Indhold er konge”). Der er intet, der slår godt indhold, samt indhold brugerne kan relatere til. Når opslagene til de sociale medier udarbejdes skal man huske på ikke at fokusere så meget på at ”skabe” indholdet. Du skal hellere dokumentere dit arbejde og din hverdag.

Et af de nyere begreber indenfor Facebook marketing er Facebook Retargeting. Facebook gør det nemlig muligt med denne funktion at rette din online markedsføring mod de brugere, som har besøgt din virksomheds website. Lyder alt dette meget forvirrende og uoverskueligt for dig? Men ønsker du stadig, at være en aktiv spiller på de sociale medier? Så har vi hos OnDigital løsningen til dig.

Vi gør det nemlig muligt for dig at vælge mellem 4 pakker, som alle til en vis grad dækker din virksomheds markedsføring på de sociale medier. Vores pakker er henholdsvis en Bronze, Silver, Gold og Platinum pakke. De opgaver vi kommer til at varetage for dig afhænger af dit valg af pakke.

Vi arbejder ud fra Mobile-First mentaliteten

Alt vores indhold bliver produceret ud fra Mobile-First mentaliteten. Det gør vi, da folk i dag altid har deres smartphones på sig. Ud fra dette princip starter vi med at udarbejde alle opslag og så videre, så de er brugervenlige til mobil. Efterfølgende gøres disse kompatible med andre skærmformater. Mobile-First mentaliteten bliver anvendt, i og med mobiltrafikken stiger med stor hastighed.

Vi gør naturligvis vores bedste for at skabe indhold til dine sociale medier, som skaber en værdi for din virksomhed og dine kunder. Hos os er du ikke bundet på hænder og fødder, og du har mulighed for at opsige dit abonnement med 1 hverdags varsel. Det vil sige, at du blot har måneden ud.

Vores kompetencer skal starte, hvor vores kundernes stopper.

OnDigital er en del af OnPrint, som er et trykkeri med over 100 års erfaring. Men hvad kan et trykkeri i forhold til digital markedsføring? Vi mener, at digital markedsføring langt fra ”bare” omhandler de sociale medier. Det er derimod de komplette oplevelser kunderne får igennem markedsføringen, som betyder noget. Og det er netop her, vi mener, at vores brede vifte af kompetencer passer perfekt ind.

Hos OnDigital behandler vi vores kunder, som vi gerne selv vil behandles. Vi går op i godt samarbejde og åbenhed overfor hinanden.

Men hvordan kommer vi i gang? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på e-mail info@ondigital.dk eller ringe til os på 70 275 600. Så kan vi tage en snak om din digitale markedsføring.

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *