videoproduktion ondigital holbæk

VIDEO: Hvorfor er video konge?

I dag kæmper virksomheder som aldrig før for at få forbrugernes opmærksomhed. De sociale medier har for alvor vundet indpas i vores daglig dag, hvilket betyder, at vi benytter meget af vores tid online især via vores smartphones. Dette tegner et godt billede af medielandskabets igangværende udvikling. Hos OnDigital mener vi, at de sociale medier er den største samfundsmæssige transformation, siden de første tv-reklamer rullede over skærmen i slut 80’erne i Danmark.

Tv-reklamernes vidensdeling har i mange år gjort os klogere og inspireret os til eventuelle køb, men grundet vores søgen hen på de sociale medier er seerantallet af traditionelt flow-tv faldet. Dermed bliver færre tv-reklamer også set. På de sociale medier kan vi selv styre, hvad vi ønsker at se, hvornår vi ønsker at se det, samt hvor længe vi ønsker at se det. Det skaber en enorm fleksibilitet, der har en tiltrækkende virkning hos brugerne.

Video er et effektivt medie at anvende på de sociale medier

Men selvom fokusset i dag ligger på de sociale medier, betyder det ikke, at vi skal stoppe med at producere videoreklamer. Tværtimod egner video sig rigtig godt til de sociale medier, da du kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed ved hjælp af mediet. En video har eksempelvis en langt større effekt på modtagerne, end et billede vil have. Det kan blandt andet ses, at videoindhold vil have en 135% større organisk rækkevidde end traditionelle billeder (kilde: Instapage.com).

Herudover kan en video være med til at skabe en relation mellem afsender og modtager, og på denne måde husker de potentielle kunder din video samt virksomhed.

Skab autentisk indhold og hav fokus på vidensdeling!

En videoproduktion skaber et utal af muligheder indenfor videregivelsen af en stemning samt et budskab. Du kan hurtigt gøre dine tunge budskaber lettere, således du bibeholder din målgruppes opmærksomhed. Vi anbefaler klart, at du anvender videoproduktion til alt, hvor det giver mening. Lav eksempelvis en video, som belyser din blogpost eller producer en video, der har fokus på vidensdeling omkring dine produkter eller services.

Der er nogle elementer, du skal huske på, når du producerer video til dine sociale medier. Sørg for at din video virker autentisk og del viden du mener, kunne være interessant og dermed skabe værdi for modtagerne. Din video skal med det samme fange brugernes opmærksomhed, og det er derfor vigtigt, at du går lige til sagen. Med andre ord: Din video skal være simpel og relevant!

Udover selve videoindholdet er det også en med stor fordel, at du sørger for en spændende tekst. Teksten skal kunne opbygge en form for spænding, således din målgruppe bliver nysgerrige, og får lyst til at se videoen til ende.

Husk undertekster så din målgruppe får det fulde udbytte af dine videoer

Når du scroller ned igennem dit news feed på Facebook, vil videoerne typisk begynde af sig selv men dog uden lyd. Dette har resulteret i, at ca. 85% af Facebooks brugere ser videoerne uden lyd (Kilde: Instapage.com). Det betyder naturligvis også, at rigtig mange brugere ikke får udbytte af de videoer, du lægger op på mediet. Du kan dog undgå dette ved at lægge undertekster på de videoer, hvor budskaber vil gå tabt uden lyd. Herved sikrer du, at dine potentielle kunder får mest muligt ud af dit indhold.

En simpel og hurtig måde at udarbejde undertekster til dine videoer på er via YouTube cialis generico prezzo. Når du har lagt dine videoer på YouTube, kan nemt skrive underteksterne så de passer til dine videoer. Efterfølgende kan du hente en SRT fil ned, som du kan vedlægge videoen, når du uploader denne på eksempelvis Facebook.

Vil du vide mere?

Hos OnDigital holder vi os opdateret omkring de nyeste tendenser på de sociale medier. Kunne du tænke dig at vide mere om digital markedsføring, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *