Facebook Boost ondigital holbæk

VIDEO: Hvor mange ser reelt dine Facebook opslag?

Som virksomhed har der aldrig været større fokus på, at vi skal markedsføre os på så mange platforme som muligt. Dog er der intet, der slår Facebooks enorme position ed-hrvatski.com.

Facebook har i over 10 år lært os, at hvis folk følger os, gør de det for evigt. Det er der i hvert fald mange, der tror!

I dette blogindlæg vil jeg fortælle lidt om, hvad der er sket på Facebook. Hvornår og hvorfor er det kun 2-5% af dine Facebook følgere, der læser, hvad du lægger op på Facebook.

Hvis du foretrækker video, så har jeg lavet et indlæg om netop dette – og hvorfor Facebook Boost forsøger at løse problemet, men bestemt ikke gør det. (Den er undertekstet, hvis du foretrækker det).

 

 

I cirka 10 år vi har kunne oprette Facebook virksomhedssider (Facebook Pages). Der er der blevet oprettet millioner af Facebooksider, og dette er naturligvis mere end vores følgere om muligt både kan, og vil se.

Ingen betaler for Facebook, det betyder, at vi er alle gratis brugere. Derfor er Facebook en 2017 version af gratis avisen, der er 99.x% reklamebetalt.

Facebook har derfor en meget stor interesse i at være interessant, således at de ikke taber brugerne til andre platforme såsom LinkedIn og Snapchat, som giver dem langt mindre betalt indhold.

Derfor har Facebook nedsat trafikken til typisk 2-10% afhængigt af antallet af “Syntes godt om” samt “Følgere” du har. Du kan læse en artikel fra Hubspot om det her.

 

Jamen, jeg bruger da bare Facebook Boost, og så er problemet løst.

 

Ja, har du måske kun 1000 followers, så kan det godt være den billigste løsning. Men hvis du har mange brugere, eller hvis du vil ud til nye, der ikke har liket din side, så er den funktion elendig.

Facebook Boost giver dig ganskevidst mulighed for at accelerer, hvor mange der ser det men kun i én retning. Netop derfor skal man bruge Facebook Business til at sætte forskellige “sigtekorn” på sine opslag for at ramme præcis dem, man vil have til at se det. På den måde får du også maksimalt for dine penge.

Følg OnDigital på Facebook – så kommer der er mange videoer, der forklare netop, hvordan du kan dette i dybden.

 

Del:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *