Salg af feriehus i Lalandia

OnDigital har produceret og leveret:
  • Opsætning af Facebook annoncer
  • Videoproduktion

 

Links til løsninger:
Hvad gør man når den normale salgsopstilling ikke skaber nok trafik?

I December 2017 kontaktede en kunde OnDigital da de havde et feriehus i Lalandia til salg ed-hrvatski.com. Salgsopstillingen fra ejendomsmægleren skabte dog ikke den ønskede trafik og antal henvendelser.

OnDigital hjælper med videoproduktion og digitale medier

OnDigital hjalp kunden med at producere en salgsvideo der viste både husets kvaliteter samt de fordele der fulgte med ved et køb af et hus i Lanadia. OnDigital kørte 2 former for kampagner: Klik-kampagner der skabte klik videre til salgsopstillingen og Lead-kampagner hvor brugeren ved at afgive navn, email og telefonnummer, samt accept til at blive kontaktet af ejendomsmægleren modtog salgsopstillingen på mail samt husejerkortet. På husejerkortet havde den interesserede mulighed for at få overblik over de rabatter man kunne opnå i Lalandia hvis man ejede et hus der.

Ved hjælp fra kampagnerne gik kunden på få dage fra tæt på ingen trafik og interesse til 64 interesserede leads. Disse leads kunne ejendomsmægleren så kontakte direkte efterfølgende. Derudover skabte den anden kampagne 1555 klik direkte videre til salgsopstillingen. Den markente stigning i trafik og interesse resulterede også i at huset blev solgt med overtagelse få måneder efter.

Eksempel på videoproduktion

Del vores arbejde