Videoer til Entreprenør Morten C. Henriksen


OnDigital har produceret og leveret:

  • Produktion af videoer med udsagn fra kunder og medarbejdere
  • Kampagneopsætning på LinkedIn
  • Kampagneopsætning på Facebook

Links til løsninger:


Indledning:

OnDigital har sammen med Entreprenør Morten C. Henriksen udarbejdet en kampagne, der skal øge kendskabet til entreprenørvirksomheden udenfor Holbæk-området, blandt andet hos arkitektfirmaer og rådgivningsvirksomheder. Step to i kampagnen er at omsætte et øget kendskab til tilgang af nye kunder.

Fremgangsmåde:

Vi har valgt video som det centrale medie i kampagnen, fordi billeder fænger og hurtigt afkodes. For at skabe en høj grad af troværdighed har vi ladet kunder udtale sig om samarbejdet frem for at lade EMCH selv føre ordet. Herudover har EMCHs medarbejdere fået ordet i en video for at eksponere nogle af de værdier, de mener kendetegner virksomheden.

Det optagede videomateriale er efterfølgende blevet redigeret og tekstet, så videoerne kan have den størst mulige effekt på de sociale medier, hvor mange videoer bliver set uden lyd.

Videoerne er herefter blevet brugt til kampagner på Facebook og LinkedIn for at fange opmærksomheden hos den målgruppe, EMCH gerne vil i kontakt med. På denne måde blev målgruppen gjort opmærksom på virksomhedens eksistens.