Forlaget Sprogbøger

OnPrint hjælper med at håndtere
  • Kundeservice
  • Logistik
  • Webshop

 

OnDigital har produceret og leveret:
  • Opsætning af Facebook annoncer
  • Videoproduktion

 

Links til løsninger:

Forlaget Sprogbøger sælger materialer såsom øvebøger til skolernes sprogundervisning. OnPrint, som OnDigital er en del af, har længe haft et samarbejde med Forlaget Sprogbøger, hvor vi har hjulpet med alt fra håndtering af webshop til kundeservice.

Vi finder det spændende at være en del af en virksomhed, der skaber så meget værdi i dagligdagen for både elever og undervisere. Vi sætter altid en ære i det arbejde vi yder, og vores samarbejde med Forlaget Sprogbøger er bestemt ingen undtagelse.

Som nævnt varetager vi hos OnPrint en lang række forskellige funktioner, som inkluderer både kundeservice, ordrehåndtering, logistik samt drift og vedligeholdelse af webshoppen.

OnDigital hjælper med videoproduktion og digitale medier

OnDigital hjalp i 2017 Forlaget Sprogbøger med at optage en videoserie med lærebogsforfatter og forelægger Kurt Jonas i centrum. Videoserien er kaldet “Historien om Forlaget Sprogbøger”, og har til formål at skabe en fortælling om forlaget. Videoerne er autentiske, og tegner et nøjagtigt billede af hvorfor og hvordan firmaet blev grundlagt en regnfuld november søndag, samt den udvikling forlaget har gennemgået.

I takt med, at den digitale markedsføring vinder mere frem, er OnDigital begyndt at varetage firmaets digitale markedsføring på de sociale medier. Her sørger vi for annoncering på Facebook, der promoverer forskellige øvehæfter til sprogundervisningen.

Eksempel på videoproduktionDel vores arbejde