Ny hjemmeside og digital markedsføring til SOHO


OnDigital har produceret og leveret:

  • Moderne design til ny hjemmeside
  • Videoproduktion til digital markedsføring

Links til løsninger:


Indledning:

OnDigital har stået for design af ny hjemmeside med moderne udtryk til SOHO samt idé, udtryk og produktion af digital kampagne på Facebook. Hos SOHO har du både mulighed for at spise i deres restaurant, afholde større selskaber samt deltage i forskellige events. Det var derfor vigtigt for SOHO at få en hjemmeside hvor man nemt kunne få overblik over alle mulighederne. Samtidig blev der produceret videoer til den digitale markedsføring hvor maden i første omgang havde hovedfokus.

Fremgangsmåde:

Der blev til at starte med afholdt et møde med SOHO for at afstemme forventninger og tanker om projektet samt mulighed for kunden at komme med ønsker til design og udtryk.

Hjemmesiden er udarbejdet i WordPress hvilket gør det nemt for ejeren at lave mindre rettelser i tekst og billeder, hvis dette ønskes. I hjemmesidens moderne design bliver der ligeledes brugt mange billeder for at gøre tekststykkerne mere overskuelige og samtidig lave en klar sektionsinddeling af informationen. Dette er alt sammen med til at skabe en overskuelig og letlæselig hjemmeside.

OnDigital har i videoproduktionen først og fremmest dykket ned i nogle forskellige aspekter af madlavningen i restauranten. Her er der blandt andet blevet lavet videoer af nogle forskellige retter og tilblivelsen heraf. Videoerne er derefter sat op om i Facebooks annonceadministrator med tilpassede målgrupper. Videoerne er med til at give potentielle kunder en idé om hvem menneskerne bag maden er og hvordan den er tilberedt.