Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S - Digital Marketing Bureau - OnDigital

Ny hjemmeside til Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S


OnDigital har produceret og leveret:

  • Moderne design til ny hjemmeside
  • Videoproduktion
  • Tekster og billeder

Links til løsninger:


Indledning:

OnDigital har stået for design, video, tekst og billeder til Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S’ hjemmeside. Hørlyck & Henriksen Entreprise A/S er en nyopstartet virksomhed fra februar 2019 og havde derfor brug for en hjemmeside med information om virksomheden. Samtidig blev der produceret video hvor de to hovedaktører i virksomheden fortæller om hvad virksomheden kan hjælpe med.

Fremgangsmåde:

OnDigitals kommunikationsansvarlige afholdt et møde hvor virksomhedens funktioner blev udpenslet. Ud fra dette møde blev der så udformet tekster med fokus på de kompetencer de to aktører tilføjer til virksomheden fra deres tidligere stillinger.

Hjemmesiden er udarbejdet i WordPress hvilket gør det nemt for ejeren at lave mindre rettelser i tekst og billeder, hvis dette ønskes. I hjemmesidens moderne design bliver der brugt mange billeder for at bryde teksten. Dette er med til at skabe en overskuelig og letlæselig hjemmeside.

OnDigital har for at give brugeren hurtig information ang. Hørlyck & Henriksen A/S produceret en præsentationsvideo af virksomheden. Her får brugeren mulighed for nemt og hurtigt at skabe et overblik over hvem der er i virksomheden samt hvilke kompetencer virksomheden besidder.

 

Vi holder sommerferie.

BEMÆRK: Vi holder sommerferie i uge 29 og 30.

Vi er frisk tilbage i uge 31 - hvor vi påbegynder produktionen igen.