Ny hjemmeside til Jens Brafeldt Rengøring


OnDigital har produceret og leveret:

  • Moderne design til ny hjemmeside
  • Testimonial videoer med tilfredse kunder

Links til løsninger:


Indledning:

I forbindelse med en rebranding af rengøringsfirmaet Den Flinke Vinduespudser som ændrede navn til Jens Brafeldt Rengøring har OnDigital stået for design og opbygning af ny hjemmeside til virksomheden. Jens Brafeldt Rengøring leverer til daglig rengøring og vinduespudsning til virksomheder og butikker i Storkøbenhavn.

Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år men havde hidtil ikke haft en hjemmeside og udelukkende fået nye kunder på referencer fra nuværende kunder. Jens Brafeldt Rengøring ønskede derfor en hjemmeside der var nem at navigere i og hvor man nemt og hurtigt kunne finde de vigtigste informationer om virksomheden.

Fremgangsmåde:

Indledningsvis blev der afholdt et møde hvor der blev forventningsafstemt hvilke opgaver der mere præcist skulle udføres. Vigtigst var det at få hjemmesiden op og stå og sekundært var det så at få produceret testimonial videoerne med kundeudtalelserne.

Jens Brafeldt Rengøring havde ikke selv de store ønsker i forhold til design af hjemmesiden, hvorfor OnDigital her fik frie tøjler i denne proces. Jens Brafeldt Rengøring leverede selv tekster til hjemmesiden.

Hjemmesiden er udarbejdet i WordPress hvilket giver Jens Brafeldt Rengøring mulighed for selv at lave mindre rettelser i tekst og billeder uden at skulle kende til programmering.

Jens Brafeldt Rengøring udarbejdede selv en liste med 3 kunder der gerne ville interviewes ang. deres oplevelse med Jens Brafeldt Rengøring. Vi stod derefter for koordinering af optagelse hos kunderne og efterfølgende redigering og tekstning af videoerne.

Videoerne kan ses herunder.