Vores digitale services

Hos OnDigital vægter vi dine idéer og tanker højt. Dette betyder også, at vi lytter til dine ønsker igennem hele processen. Vi har en bred vifte af kompentencer, som tilsammen giver en stor viden om digital markedsføring.

Via vores digitale services kan vi hjælpe dig med alt fra opsætning af Facebook virksomhedsside til videoproduktion.

Hvad kan vi tilbyde?

Digital markedsføring inkluderer mange forskellige aspekter, og det kan virke forvirrende, besværligt og tidskrævende.

Men det er her OnDigital hjælper dig med din markedsføring med vores digitale services!

Sociale medier90
Indhold90
Google Adwords85
Datadrevet markedsføring95
Videoproduktion100
Hjemmesider100
Sociale medier

Hos OnDigital forstår vi den digitale verdens udvikling, og vi har et stort overblik over de mange forskellige sociale medier. De sociale medier har i løbet af de sidste par år for alvor vundet indpas i danskernes dagligdag, og de tjekkes hyppigt i løbet af dagen. Derfor er en af vores digitale services naturligvis de sociale medier.

Hvorfor de sociale medier?

Ved at markedsføre dig rigtigt på de sociale medier, har du en større chance for at ramme din målgruppe direkte. Det handler altså ikke længere kun om at få likes på de sociale medier, men det handler derimod om, at vise det rigtige indhold til de rigtige mennesker.

OnDigital og de sociale medier

Som kunde hos os bliver din markedsføring på de sociale medier prioriteret højt, og vi starter med at lave en vurdering af, hvilke sociale medier, der egner sig bedst til din virksomhed.

Et af de sociale medier, som egner sig til en lang række af forskellige virksomheder, er Facebook. Hos OnDigital har vi en dybdegående viden omkring Facebooks annonceringsmuligheder via Facebook Business Manager. Vi anvender Facebook Business Manager til at definere og opsætte målgrupper og kampagner samt til at udarbejde rapporteringer løbende.

Indhold

Godt indhold er altafgørende for, at du kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed. Hos OnDigital er vi godt klar over, at godt indhold ikke er et nyt begreb indenfor markedsføring. Men på grund af al den støj, vi dagligt møder online, er det vigtigere end nogensinde før at skabe godt og inspirerende indhold.

Indhold baseret på din målgruppe

Indhold som modtagerne kan relatere til eller indhold, som vækker deres nysgerrighed og interesse, er altid et godt udgangspunkt. Hos OnDigital kan vi hjælpe dig med at producere indhold og tekster, der fanger din målgruppes opmærksomhed baseret på din virksomheds brand og tone.

Vi sørger for dit indhold

Indholdet vi producerer kan eksempelvis anvendes på dit website eller til dine sociale medier. Herudover udarbejder vi også landing pages på baggrund af din virksomheds produkter eller services. Disse landing pages opbygges med henblik på at skulle fungere som et supplement til dit website, som bliver udsendt igennem annoncer på de sociale medier.

Google Adwords

Vores fokus er, at din virksomhed bliver fundet og set af dine potentielle- og eksisterende kunder. Hos OnDigital har vi gode erfaringer med Google Adwords, som er et værktøj, der kan hjælpe os med netop dette.

Bliv set på Google!

Vi producerer således ikke kun annoncer til dine sociale medier, men vi kan også sørge for, at dine annoncer bliver vist på Google. Google Adwords giver os muligheden for at vise dine annoncer til de kunder, der søger på Google, og på denne måde kan vi tiltrække nye- samt eksisterende kunder til din virksomhed.

Vi hjælper dig på vej!

Vi hjælper dig med at opsætte din Google Adwords konto, samt producere og vedligeholde annoncerne hertil. Vi rapporterer altid løbende, således du kan følge med i, hvilke resultater annoncerne giver.

Datadrevet markedsføring

Datadrevet markedsføring tager udgangspunkt i at skabe markedsføring ved at bruge relevant data om dine kunder. Denne relevante data indsamles blandt andet igennem analyser, der klarlægger dine potentielle- og eksisterende kunders adfærd og handlinger.

Hos OnDigital har vi primært fokus på datadrevet markedsføring igennem retargeting på Facebook og Instagram. Med retargeting kan vi igennem annonceringer på de sociale medier ramme de brugere, der har besøgt dit website. På denne måde sikrer vi, at vi kun rammer de brugere, der på forhånd har vist en interesse for din virksomhed.

Undersøgelser viser, at hele 80-90% af salg stammer fra retargeting, hvilket vidner om denne metodes store effektivitet.

Ram dit websites besøgende via Facebook pixlen!

Når vi anvender datadrevet markedsføring, starter vi med at installere en JavaScript-kode på dit website, som sørger for at indhente dine besøgenes oplysninger. Denne kode er kaldet for en pixel. Alle disse oplysninger bliver efterfølgende overført til en særlig målgruppe, som vi opretter i Facebook Business Manager. På denne måde kan vi producere annoncer på Facebook og Instagram målrette disse brugeres profiler.

Vi håndterer din data ordentligt

Hos OnDigital mener vi ikke, at data er noget værd, hvis man ikke håndterer dem ordentligt ed-hrvatski.com. Vi benytter os blandt andet derfor af datadrevet markedsføring på Facebook og Instagram, da disse medier arbejder med retargeting.

Videoproduktion

Videoproduktion handler om at skabe godt indhold, der appellerer til din målgruppe. Undersøgelser viser, at videoindhold har en 135% større organisk rækkevidde på Facebook end traditionelle billeder. Dette vidner blot om, hvor effektivt videomediet på de sociale medier er.

Vi har fokus på høj kvalitet og professionelt udstyr

Hos OnDigital har vi et prisbilligt studie, hvor høj kvalitet og professionelt udstyr er i fokus. Vi forstår, hvilke muligheder videomediet har, samt hvordan det kan bruges. Vi mener, at videomediet er perfekt til vidensdeling samt til at fremhæve en stemning og et budskab.

Fang dine potentielle kunders opmærksomhed med video

Vi tilbyder at guide og vejlede dig til simpelt og relevant indhold. Ydermere kan vi producere dine videoer i vores professionelle videostudie, hvor kvalitet af kamera, lyd og lys er prioriteret højt. Da vi er meget kvalitetsbevidste omkring vores udstyr, sikrer vi dig en professionel video, der med sikkerhed vil fange dine potentielle- og eksisterende kunders opmærksomhed.

Afslutningsvis bliver videoerne redigeret og tekstet, således du bedst muligt får spredt dine budskaber.

Du kan se nogle eksempler på hvad vi bl.a. kan lave af forskellige videoer.

Vi er ikke bange for at prøve noget nyt. Så hvis du har en helt bestemt idé til en videoproduktion du gerne vil have udført så kontakt os. Så finder vi sammen den bedste løsning.

Testimonial videoer er med til at skabe troværdighed

Brug video i din rekruttering af nye medarbejdere

Animationsvideo kan bruges til at simplificere processer

Hjemmesider
Hjemmesider der skiller sig ud

Hjemmesider er blevet et allemandseje og man oplever sjældent en virksomhed der ikke ejer deres egen hjemmeside. Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at kunne skille sig ud fra mængden.

Hos OnDigital kan vi også hjælpe dig med design og opsætning af hjemmesider. Vi har fokus på design, indhold, hastighed, brugervenlighed og kvalitet. Det er alt sammen med til at netop din hjemmeside bliver husket og foretrukket frem for dine konkurrenters hjemmesider.

Vi arbejder med WordPress

Vi udvikler og designer din hjemmeside i WordPress CMS, der bliver brugt på hver tredje hjemmeside i verden. Du får en hjemmeside hvor du selv har mulighed for efterfølgende nemt og simpelt at ændre i tekst og opslag på siden uden at være den store teknikhaj. Har du spørgsmål står vi naturligvis til rådighed med hjælp.

Skal vi stå for vedligeholdelse af din nuværende side kan vi naturligvis også være behjælpelig med dette.

Vil du arbejde med os?

Hør mere om vores digitale services!
digitale services